Leden-vergadering Dorpsraad uitgesteld

De algemene ledenvergadering (ALV) van de Dorpsraad Drempt, die stond gepland op 12 februari, is vanwege de coronaperikelen verplaatst naar woensdag 28 april 2021.

Dorpsraad Drempt organiseert jaarlijks een openbare jaarvergadering in het dorpshuis. Tijdens deze bijeenkomsten worden onder andere de actuele projecten besproken en vinden bestuurswisselingen plaats. De leden hebben deze avonden tevens de gelegenheid om hún stem te laten horen.

De laatste ALV vond plaats op 12 februari 2020. Toen kon niemand nog vermoeden dat wij een maand later in een gedeeltelijke lockdown zouden komen te verkeren. We zijn nu bijna een jaar verder en het corona-virus blijkt ons nog steeds in zijn greep te hebben. Onder de huidige omstandigheden kan de op 24 februari 2021 geplande ledenvergadering daarom ook niet doorgaan

Het bestuur heeft besloten de openbare jaarvergadering te verplaatsen naar woensdag 28 april 2021. Uiteraard is niet zeker dat de situatie tegen die tijd aanmerkelijk is verbeterd. Men hoopt samen te kunnen komen in het Dorpshuis in Voor-Drempt. Als dat niet mogelijk zal zijn wordt er hoogstwaarschijnlijk een digitale vergadering georganiseerd.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...